Tel.: +36-20-332-91-99

Fotótapéta nyomtatás

SEGÍTSÉG


Vászonkép szerkesztőnket megpróbáltuk a lehető leginkább felhasználóbarátabbá tenni. Kezelhetősége egyszerű, néhány lépésből meg tudod rendelni egyedi vászonképed.

1.
Kattints a „Kép feltöltése” gombra és válaszd ki a megrendelni kívánt fényképet. Egyszerre akár több képet is fel tudsz tölteni. A további lépéseket a feltöltött képek feletti menüsorban sorszámoztuk, hogy minél könnyebben tudj haladni.

2.
Válaszd ki a szerkeszteni kívánt képet.

3.
A kép kiválasztása után kattints a „2. Panelek” menüpontra. Itt ki tudod választani, hogy egyedi vászonképed kettő vagy hat panelre legyen felosztva és a panelek milyen elrendezésben legyenek. Miután megtaláltad a megfelelő elosztást, lépj a következő pontra.

4.
A vászonfotó méretének kiválasztásához, kattints a „3. Méretek” menüpontra. A méretek megadásánál szerkesztőnk felméri a feltöltött kép felbontását és csak azokat ajánlja fel, melyekből a legjobb minőségű vászonra nyomatott kép készülhet. Itt van lehetőséged fix méret vagy a legörgethető füleknél egyedi méretet állíthatsz be a vászonképed nyomtatásához.

5.
A méret kiválasztása után klikkelj a „4. Vakráma” gombra. A vakráma egy olyan láthatatlan keret melyre a vásznat feszítjük fel. Három opcióból választhatsz: 2 cm-es, 5 cm-es vagy feltekerve, vakráma nélkül kéred az általunk elkészített vászonra nyomtatott képet. Ebben a menüben tudod kiválasztani, hogy milyenek legyenek az oldalélek. Lehet pixelkihúzott, ahol a képből nem veszítesz semmit, 1 színű, tükrözött vagy a képet tudjuk futtatni az oldaléleken (VIGYÁZZ! itt a kép oldalából sokat veszíthetsz)

Ha ezzel is elkészültél, akkor akár végezhetsz is és a befejezésre klikkelhetsz.

6.
Ha extra beállításokat szeretnél, akkor menj az „5. Extra” pontra. Itt szöveget helyezhetsz el a képedre vagy átválthatod a kép színét szépiára vagy fekete-fehérre.
Ha több képet rendelsz, akkor minden egyes kép megszerkesztése után kattints a „Mentés” gombra. Amennyiben mindennel készen vagy klikkelj a szerkesztő alján lévő „Befejezés és tovább a kosárhoz” gombra.
Egy összesítőben tudod ellenőrizni a megadott paramétereket. Amennyiben mindent rendben találsz, add meg a megrendeléshez szükséges adataidat, majd kattints „Fáradj a fizetéshez” gombra. Feltöltött képed feldolgozását megkezdjük és 5 munkanapon belül utánvéttel elküldjük részedre. Ha bármi gond felmerül vászonképeddel kapcsolatban, mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Megrendelésed köszönjük!

A Képmánia több mint 10 éve foglalkozik vászonképek nyomtatásával. A fotók vászonra történő nyomtatásával végeláthatatlan lehetőségek nyíltak, hogy otthonunkat különlegessé, hangulatossá, egyedivé varázsoljuk. A saját fotó vászonra történő nyomtatása egyre nagyobb teret hódít, nagyon népszerűvé vált. Nem is csoda! Nyaralásunk, családi eseményeink, egy jól sikerült pillanat megörökítése, melyet a falunkon vászonkép formájában újra és újra átélhetünk, bearanyozza napjainkat.

A vászonra nyomtatott kép különlegessége nem csak abban rejlik, hogy képeinket bármekkora méretben elkészíttethetjük, hanem színvilágában és textúrájában. A vászon anyaga egy érdekes hatást biztosít, míg nyomtatónk gondoskodik a csodálatos és intenzív színekről.

Mi a Képmániánál minden vászonképet úgy kezelünk, mintha a sajátunk lenne. A gépek helyett magunkban bízunk. A tökéletes vászonnyomat érdekében minden folyamatot emberi kezek csinálnak. A képek előkészítését a nyomtatáshoz, a vakráma összeszerelését vagy a vászonkép feszítését. Csak így tudjuk a legkisebb hibákat is kiküszöbölni és azt a minőségű fotónyomatot előállítani, ami megfelel a Képmánia vászonképeinek.

Fényképeidből vászonképet készíteni soha nem volt még ilyen könnyű. Vásárlóink segítségével és a folyamatos fejlesztésekkel mára egy nagyon gyors és egyszerű rendelési rendszert sikerült kialakítani. Weboldalunkon egy vagy több paneles vászonképet is lehet rendelni 100 %-ig pontos előnézettel. A vászonra történő nyomtatás előtt technikusaink ellenőrzik az optimális beállításokat: kontraszt, saturáció, élesség vagy akár a piros szemet, minden plusz költség nélkül. Ha bármi gond lenne az általad feltöltött képpel, azonnal értesítünk, semmilyen esetben sem küldünk ki olyan minőségű vászonképet, ami nekünk nem tetszene.

Minden vászonképet személyesen feszítjük a vakrámára, hogy a legkisebb hibát is ki tudjuk küszöbölni. A vászonképek vakrámáját két méretből lehet kiválasztani, 2 és 5 cm-esből.

Német minőségű, 350g/m2-es vízálló, 100% cotton vásznat használunk.
A vászonra történő nyomatáshoz EPSON nyomtatót használunk, mely vegyszermentes. A vegyszermentességnek köszönhetően ajánljuk óvodáknak, iskoláknak és kórházaknak is.

Amennyiben a vászonra történő nyomtatás és a vászonnyomat vakrámára történő feszítése is elkészült, mi gondosan becsomagoljuk azt és megrendeléstől számított 5 munkanapon belül a Magyar Posta segítségével eljuttatjuk hozzád. Ha ajándékba szeretnéd, előreutalás esetén, akár más címre is ki tudjuk küldeni a vászonképet.

Minden vászonfotó biztosítva van, ha baja esne útközben, így kérjük, alaposan nézd át a csomagolást, mielőtt átvennéd.

Mi a Képmániánál reméljük vászonképeinkkel 100%-ban meg leszel elégedve, de ha mégsem, természetesen pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

A rendelés feltöltése folyamatban van.

Ez a kép(ek) méretétől függően hosszabb ideig is eltarthat!